1. Koopgids
  2. printer

De top 10 beste printers van 2024

Laatst bijgewerkt: 14 jun. 2024

Je wilt je belangrijke herinneringen bewaren, maar hoe doe je dat? Met een printer kun je documenten en foto's afdrukken waardoor je je favoriete momenten kunt blijven herinneren. Wil je de keuze maken uit de verschillende printers op de markt die kwaliteit bieden tegen een betaalbare prijs? Wij hebben daarom een top 10 samengesteld van de beste printers, waar rekening is gehouden met verschillende prijzen en kwaliteit. Door een keuze te maken uit deze lijst met producten, zorg je ervoor dat je de printer krijgt die het beste aansluit bij jouw behoeften.

Wat is een goede printer?

Een goede printer kan voor iedereen anders zijn. De ene persoon heeft andere voorkeuren dan een andere persoon. Dit is precies de reden waarom we voor een top 10 zijn gegaan en niet voor een top 3. Een top 3 heeft namelijk te weinig variatie, omdat niet iedereen hier een goede printer uit kan halen voor zichzelf.

We doen dan ook altijd hard ons best om voor iedereen de beste printers in onze top 10 printers te hebben staan. Zo kun je zelf nog wat onderzoek doen naar de mogelijkheden en aan de hand daarvan kun je een printers kopen. De top 10 is een richtlijn, dus zorg ervoor dat jezelf altijd nog wat onderzoek doet.

Een printers vergelijking opgesteld door experts

Een kundig oordeel vellen over de printers is voor ons er belangrijk. We willen niet dat we printers aanprijzen die helemaal niet goed zijn. We printers vergelijken ook altijd. Voor ons is dit veel werk, dus dit doen we samen met onze kenners. Zo zorgen we ervoor dat we alles duidelijk op papier kunnen zetten.

Een oordeel vellen is niet altijd makkelijk. Daarom is het handig om zelf ook nog even te kijken naar de opties die er zijn. Zo kun je kijken wat je nodig hebt in een printer en of de printer die we aanbieden dit ook heeft. Zo kun je een printer test doen om hierachter te komen.

Inhoudsopgave

De favorieten van MakkelijkElectronica.nl - TOP 10 printers van 2024

Lees snel verder voor onze top 10 beste printers. Ontdek meer over de best geteste printers en maak een keuze voor jezelf welke printer je wilt gaan kopen.

Epson WorkForce

5/5

De Epson WorkForce Pro WF-3820DWF All-In-One Printer Geschikt voor ReadyPrint biedt je een eenvoudige en snelle manier om documenten af te drukken. Of je nu thuis of op kantoor werkt, deze printer kan je helpen met het verwerken van je documenten. Met een afdruksnelheid van 21 pagina's per minuut en een resolutie van 4800 x 2400 dpi, kun je snel en efficiënt afdrukken. Met de automatische documentinvoer (ADF) en de dubbelzijdige afdruk- en scannenfunctie kun je papier en tijd besparen. De Epson WorkForce Pro WF-3820DWF is ook uitgerust met een draadloos netwerk en is compatibel met veel mobiele apparaten. Dit maakt het mogelijk om vanaf je smartphone of tablet af te drukken, waardoor het printen van documenten zelfs vanuit een ander deel van het gebouw mogelijk is. Met de twee papierladen voor 250 vel en 80 vel, kun je ook lange printopdrachten afwerken zonder het papier te hoeven vervangen. Met de Epson WorkForce Pro WF-3820DWF All-In-One Printer Geschikt voor ReadyPrint kun je kosten besparen, tijd besparen en meer productief werken.

Multifunctional Inktjet Epson

5/5
De Epson EcoTank ET-2820 is een multifunctionele inkjetprinter met een verbluffende drukkwaliteit. Met deze printer kun je bijvoorbeeld foto's en documenten afdrukken, scannen en kopiëren. De printer is uitgerust met de nieuwste technologieën, waardoor je een breed scala aan documenten kunt afdrukken in de best mogelijke kwaliteit. Bovendien is de printer voorzien van een indrukwekkende resolutie van 4800 x 1200 dpi, waardoor je kleurrijke afdrukken kunt maken met zeer gedetailleerde kleuren. De Epson EcoTank ET-2820 is ook uitgerust met een instelbare papierlade, waardoor je de afdruksnelheid kunt aanpassen aan de behoeften van je project. De printer ondersteunt ook een breed scala aan mediaformaten, van A4 tot A5 en van fotopapier tot envelop. Bovendien is de printer voorzien van een speciale EcoTank-technologie, waardoor je gebruik kunt maken van een inktreservoir dat je met de meegeleverde inktflessen vult. Hierdoor kun je gemiddeld 90% op de kosten van het afdrukken besparen.

HP DeskJet

5/5

Deze alles-in-één printer van HP biedt de beste kwaliteit en prestaties. Het unieke Instant Ink-programma zorgt ervoor dat je altijd de juiste hoeveelheid inkt hebt. Je krijgt maandelijks een vast tarief voor het aantal pagina's dat je print. Als je inkt opraakt, wordt deze automatisch vervangen zonder dat je daar omkijken naar hebt. Deze HP DeskJet 2710e All-in-One Printer biedt meerdere functies zoals printen, kopiëren en scannen. Het scannen van foto's en documenten gaat erg snel en gemakkelijk dankzij de geavanceerde technologie. Het LCD-scherm maakt het instellen en bedienen van de printer eenvoudig. Met de afdrukoptie voor dubbelzijdig printen kun je veel papier besparen. Daarnaast kun je via Wi-Fi foto's en documenten rechtstreeks naar je printer sturen, zonder dat je een kabel nodig hebt.

Epson Expression Home

5/5

Met de Epson Expression Home XP-2200 heb je een uitstekende prestatie en functionaliteit voor je thuiswerkplek. Deze alles-in-één printer is compact en biedt je de mogelijkheid om af te drukken, te kopiëren en te scannen met een hoge kwaliteit dpi van 5760 x 1440. Met een snelheid van 27 pagina's per minuut, zal je geen tijd verspillen aan het afdrukken. Je kunt de printer ook bedienen met je laptop, tablet of smartphone. De Epson Expression Home XP-2200 heeft een ingebouwde wifi-verbinding waarmee je gemakkelijk documenten kunt delen met andere gebruikers. Met een capaciteit van 100 vel papier, heb je altijd genoeg papier om je documenten af te drukken. De printer heeft ook een automatische document invoer, waarmee je documenten automatisch kunt scannen. De Epson Expression Home XP-2200 is ook energiezuinig, waardoor je geld bespaart op je elektriciteitsrekening.

T Canon PIXMA

5/5

De Canon PIXMA TS3450 is een kleine, betaalbare printer die geschikt is voor iedereen. Met een USB- en WiFi-verbinding is het gemakkelijk te gebruiken, waar u ook bent. En het beste van alles is de printkwaliteit van 4800 x 1200 dpi, perfect voor al uw documenten en foto's. Daarnaast heeft de printer ook een 1,5-inch LCD-scherm, waarmee u eenvoudig toegang heeft tot de verschillende functies van de printer. U kunt de printer ook verbinden met uw smartphone of tablet, waarmee u gemakkelijk foto's of documenten kunt afdrukken. Met de Canon PIXMA TS3450 krijgt u een betrouwbare printer met een hoge kwaliteit, waarmee u zonder zorgen kunt afdrukken.

HP DeskJet

5/5

HP DeskJet 2720e All-in-One Printer is een uitstekende keuze voor thuis of kleine kantoren. Het apparaat is eenvoudig te installeren en te gebruiken, waardoor elke dag printen een eitje is. Dankzij de mobiele printing-mogelijkheden kan je afdrukken vanaf bijna elk apparaat, waardoor je nog meer flexibiliteit krijgt. Daarnaast biedt de HP DeskJet 2720e All-in-One Printer ook vele andere voordelen. Met HP+ kan je genieten van een aantal extra functies zoals het automatisch bijhouden van de inktniveaus, het verzenden van een e-mail als er een papierstoring optreedt en het aanpassen van de afdruksnelheid voor een betere prestatie. HP+ vereist een HP-account en een continue internetverbinding. Na activering wordt HP+ automatisch geïntegreerd in het apparaat. Om gebruik te maken van HP+, moet je gedurende de levensduur van de printer originele HP inkt of toner gebruiken. Zo krijg je de beste prestaties uit je printer.

Canon PIXMA

5/5

De Canon PIXMA TS5150 heeft veel handige functies, waaronder Canon PRINT, AirPrint en een SD-kaartingang. Je kunt direct printen vanaf je mobiele apparaat of geheugenkaart. Met de optionele XL-cartridges kun je tot 50 procent meer prints maken, waardoor je minder vaak bijvult. Dit betekent dat je meer kunt doen met minder. De Canon PIXMA TS5150 is ook een van de eerste printers met Canon’s nieuwe FINE-technologie voor inkjetprinting. Met dit systeem kun je kwaliteitsprinten met een resolutie tot 4800 x 1200 dpi, waardoor je heldere en kleurrijke afbeeldingen krijgt. Je kunt ook dubbelzijdig printen, wat handig is als je een document of fotoboek wilt maken. Daarnaast is de printer ook voorzien van een automatische documentinvoer, waarmee je 20 pagina’s in één keer kunt scannen. Kortom, de Canon PIXMA TS5150 is een krachtige alles-in-één printer die perfect is voor het hele gezin.

Canon PIXMA

5/5

NO DESCRIPTION

HP Deskjet

5/5

Met de HP DeskJet 2722E HP+ all-in-one printer heb je een betrouwbare printer voor je thuis. Deze slimme printer heeft een aantal handige functies waar je van kunt genieten. Print, scan en kopieer documenten en gebruik de wifi-verbinding om je werk te delen. De installatie wordt eenvoudig gemaakt door de HP Smart-app, waarmee je via elk apparaat kunt printen. HP Instant Ink maakt het leven nog makkelijker, door je inkt rechtstreeks te bezorgen. Zo bespaar je kostbare tijd en kun je meer doen met minder. Met de HP DeskJet 2722E HP+ all-in-one printer worden je dagelijkse taken een stuk eenvoudiger. Je kunt veel meer kopiëren, scannen en printen in kortere tijd. De afdrukkwaliteit is uitstekend en met de wifi-verbinding kun je makkelijk documenten delen met anderen. De HP Smart-app zorgt ervoor dat iedereen binnen enkele minuten klaar is met installeren. Met HP Instant Ink krijg je regelmatig nieuwe inkt voor je printer, waardoor je nooit meer zorgen hoeft te maken over het uitgeven van veel geld aan inkt.

HP ENVY

5/5

Met de HP+ Instant Ink service kun je voordelig printen. Hierbij bestel je vooraf het juiste aantal pagina's en hoef je niet te wachten tot je printer bijna leeg is voordat je inkt bestelt. Je krijgt de inkt thuisgestuurd voordat je printer bijna leeg is, zo hoef je nooit meer te wachten op inkt. Daarnaast is de HP ENVY 6020e All-in-One printer uitgerust met een automatische documentinvoer. Hiermee kun je tot 35 vel aan één stuk door scannen, waardoor je tijd bespaart. Je kunt ook documenten vanuit je smartphone naar je printer sturen door gebruik te maken van de HP Smart-app. De printer produceert heldere en scherpe kleurenafdrukken, wat ideaal is voor het maken van presentaties of het afdrukken van foto's.

Auteur

Mathilda

Mathilda

Ik ben Mathilda, een gepassioneerde elektronica-reviewer met een liefde voor technologie. Mijn levenspad werd gevormd door nieuwsgierigheid en een verlangen om anderen te informeren. Van jongs af aan was ik gefascineerd door gadgets en hun functionaliteiten. Nu deel ik mijn expertise en inzichten met de wereld via mijn reviews. Mijn woorden zijn een gids voor mensen die op zoek zijn naar de perfecte elektronica. Door mijn eerlijke en gedetailleerde beoordelingen hoop ik anderen te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Voor mij is er niets bevredigender dan anderen te helpen in de eindeloze wereld van elektronica.

printers test - Veelgestelde vragen

Waarom is er een top 10 printers? Nou omdat we mensen willen helpen om de beste printer voor hun te vinden. Wat is de beste printer? Dit zal voor iedereen anders zijn. Daarom hebben we een top 10, zodat er voor iedereen wel wat tussen zit.

Voor jezelf is het handig om een lijstje te maken van eisen die je hebt. Die kun je dan gebruiken om te kijken of er iets voor je tussen zit. Zo weet je direct of de printer voor je geschikt is en hoef je hier niet uren naar te zoeken.

De top 10 printers wordt zeker wel eens veranderd. Er zijn namelijk constant ontwikkelingen binnen de printers categorie. We willen er altijd voor zorgen dat alleen de beste printers in de top 10 staan. Daarom passen we de top 10 regelmatig aan. 

Als er nu dus niets voor je tussen zit, kan dit binnenkort wel het geval zijn. Het is altijd handig om over een tijdje weer te kijken welke opties er zijn. Zo zorg je ervoor dat je een duidelijk beeld hebt van alle printers.

Als je op Makkelijkelectronica.nl rond gaat kijken, zie je dat we enkele ervaringen op de site hebben staan. Deze printer ervaringen zijn van mensen die al eens een printer gekocht hebben en hem getest hebben. 

Hier maken ze dan een ervaring over, zodat jij weet of het een goede printer is. Dit helpt ons weer om de top 10 op de juiste manier op te stellen. Zo voorkomen we dat er eventueel printers tussen zitten die eigenlijk in de praktijk toch niet zo goed zijn als gedacht.

Na vele printers te hebben vergeleken met elkaar is voor ons de best geteste printer deze: Epson WorkForce. 

Deze Epson WorkForce is de best geteste printer uit onze vergelijking. Maar de gehele top 10 bestaat uit goede printers. Om een goede keuze te maken voor jezelf is het vooral belangrijk om te bepalen welke producteigenschappen jij belangrijk vindt. Heb je dit voor jezelf helder, dan vind je zelf een geschikte printer voor jezelf uit onze top 10 van de beste printers.

printer vergelijking - Laatste woorden

We hebben nog enkele tips voor je op een goede printer te vinden. De beste tip is door zelf op onderzoek uit te gaan en de specificaties te lezen. Aan de hand daarvan kun je bepalen of een printer bij je past of niet. 

De top 10 printers is een ideaal referentie punt, maar het is niet de bedoeling dat je hier doelloos in mee gaat. Zorg er juist voor dat de top 10 je helpt en je hier goed gebruik van kunt maken.

Conclusie best geteste printers

Het is duidelijk geworden dat er een groot aanbod aan printers is, maar gelukkig hebben we de top 10 opties voor je op een rijtje gezet. Je moet goed opletten, maar je moet vooral kijken welke producten we hebben voorgesteld. Als je hiermee bezig bent, kun je er zeker van zijn dat je een printer vindt die helemaal aansluit bij je behoefte en budget. We hopen dus dat je met onze blog de beste printer voor jouw situatie hebt kunnen vinden. Als je nog steeds twijfelt, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je dan met al je vragen en mogelijkheden. Als je de juiste keuze maakt, kun je er zeker van zijn dat je te maken krijgt met een kwalitatief goed product dat jaren mee kan gaan. Dus aarzel niet en start vandaag nog je zoektocht naar de perfecte printer!

 

Gepubliceerd op: 2 jan. 2024