1. Elektronica
  2. elektrische lattenbodem

De top 10 beste elektrische lattenbodems van 2024

Laatst bijgewerkt:

De zoektocht naar de perfecte elektrische lattenbodem kan een hele opgave zijn. Als je comfortabel wilt slapen is het belangrijk dat je de juiste lattenbodem kiest die bij je behoeften past. Hierbij gaan er veel verschillende aspecten een rol spelen zoals de kwaliteit, materiaal, prijs en veel meer. Om je een handje te helpen hebben wij een top 10 samengesteld van elektrische lattenbodems, waarbij rekening gehouden is met de prijs en de kwaliteit. Zo kun je de juiste keuze maken volgens je budget en eisen. Heb je ook moeite met het vinden van de juiste elektrische lattenbodem? Dan heb je geluk, want wij hebben de perfecte oplossing! In deze top 10 staan de beste elektrische lattenbodems om je bed comfortabeler te maken, waarbij er rekening gehouden wordt met de verschillende prijzen en de kwaliteit. Dus als je op zoek bent naar een nieuwe elektrische lattenbodem, lees dan verder om erachter te komen welke elektrische lattenbodem het beste bij je past.

Wat is een goede elektrische lattenbodem?

Een goede elektrische lattenbodem kan voor iedereen anders zijn. De ene persoon heeft andere voorkeuren dan een andere persoon. Dit is precies de reden waarom we voor een top 10 zijn gegaan en niet voor een top 3. Een top 3 heeft namelijk te weinig variatie, omdat niet iedereen hier een goede elektrische lattenbodem uit kan halen voor zichzelf.

We doen dan ook altijd hard ons best om voor iedereen de beste elektrische lattenbodems in onze top 10 elektrische lattenbodems te hebben staan. Zo kun je zelf nog wat onderzoek doen naar de mogelijkheden en aan de hand daarvan kun je een elektrische lattenbodems kopen. De top 10 is een richtlijn, dus zorg ervoor dat jezelf altijd nog wat onderzoek doet.

Een elektrische lattenbodems vergelijking opgesteld door experts

Een kundig oordeel vellen over de elektrische lattenbodems is voor ons er belangrijk. We willen niet dat we elektrische lattenbodems aanprijzen die helemaal niet goed zijn. We elektrische lattenbodems vergelijken ook altijd. Voor ons is dit veel werk, dus dit doen we samen met onze kenners. Zo zorgen we ervoor dat we alles duidelijk op papier kunnen zetten.

Een oordeel vellen is niet altijd makkelijk. Daarom is het handig om zelf ook nog even te kijken naar de opties die er zijn. Zo kun je kijken wat je nodig hebt in een elektrische lattenbodem en of de elektrische lattenbodem die we aanbieden dit ook heeft. Zo kun je een elektrische lattenbodem test doen om hierachter te komen.

Inhoudsopgave

De favorieten van MakkelijkElectronica.nl - TOP 10 elektrische lattenbodems van 2024

Lees snel verder voor onze top 10 beste elektrische lattenbodems. Ontdek meer over de best geteste elektrische lattenbodems en maak een keuze voor jezelf welke elektrische lattenbodem je wilt gaan kopen.

TotaalBED

5/5

Met de Medi 5000 elektrisch verstelbare lattenbodem van totaalBED ben je verzekerd van een goede nachtrust, iedere nacht opnieuw. De lattenbodem heeft een afmeting van 80x200 cm en is voorzien van vijf verschillende comfortzones. Deze comfortzones zijn zo ontworpen dat ze meebewegen met je natuurlijke draaibewegingen, waardoor je nachtelijke ongemakken wordt voorkomen. Het extra verstevigde middenstuk zorgt voor een optimale ondersteuning van je rug gedurende de nacht. De Medi 5000 bedbodem is voorzien van een draadloze afstandbediening en een 6500 Newton motor, waarmee je eenvoudig de gewenste ligstand kan instellen. Bovendien is de bedbodem ook nog eens heel stil in gebruik. Naast het comfort dat de bedbodem je biedt, zorgt de moderne uitstraling ervoor dat de lattenbodem van totaalBED de perfecte aanvulling is op je slaapkamer. Kortom, ultiem slaapcomfort!

TotaalBED Lattenbodem Medi

5/5
Met de totaalBED Lattenbodem Medi 5000 meerdere comfortzones 90x200cm elektrisch verstelbaar draadloos ben je verzekerd van een goede nachtrust. Deze luxueuze lattenbodem beschikt over 5 verschillende comfortzones en een extra verstevigd middenstuk, waardoor je rug optimaal ondersteund wordt gedurende de nacht. Bovendien beweegt de comfortzone die is ingericht op je schouder soepel mee met je draaibewegingen. De Medi 5000 is voorzien van een krachtige 6500 Newton motor, waarmee je gemakkelijk de gewenste ligstand in kunt stellen. Je bediening is draadloos en daarnaast is het ook mogelijk om je bed op te stellen met een timer. Geniet van het ultieme slaapcomfort dankzij de Medi 5000 lattenbodem van totaalBED!

Okin afstandsbediening

5/5

Deze afstandsbediening met 5 pins is perfect voor al uw boxspring en lattenbodems met een 5 pins stekkeraansluiting. Met de 6 knoppen kunt u het hoofd- en voeteinde verstellen, zowel individueel als tegelijkertijd. De afstandsbediening is voorzien van een 5-polige kabelstekker waarmee u het hoofd- en voeteinde bedient met twee Okin/Dewert motoren. Ook heeft de afstandsbediening een ophanghaak aan de achterkant. De afstandsbediening is van hoge kwaliteit en komt in een zwarte kleur. De afstandsbediening is perfect als vervanging voor uw versleten afstandsbediening. Met deze afstandsbediening maakt u uw boxspring of lattenbodem tot een heerlijk comfortabel bed. Het is een origineel Okin/Dewert onderdeel dat perfect past op alle latten en boxspringbedden met een 5 pins stekkeraansluiting. De afstandsbediening heeft een comfortabele en solide grip en een knop voor hoofd- en voeteindverstelling die met twee Okin/Dewert-motoren het bedienen makkelijk maakt. Ook heeft de afstandsbediening een ophanghaak aan de achterkant, waardoor u de afstandsbediening gemakkelijk kunt opbergen. De afstandsbediening is van hoge kwaliteit en komt in een zwarte kleur. De afstandsbediening is perfect als vervanging voor uw versleten afstandsbediening. Met deze afstandsbediening maakt u uw slaapkamer tot een heerlijke comfortabele plek. U kunt uw bed verstellen naar de gewenste positie en het bedienen wordt makkelijker gemaakt door de twee.

Novio Lattenbodem

5/5

De Novio Lattenbodem Elektrisch verstelbaar 90x200 28 latten is een uitstekende keuze voor een comfortabele nachtrust. De lattenbodem is gemaakt van 28 latten die zijn bevestigd bovenop een frame met kunststof kappen. Het voeteneind en het hoofdeind zijn afzonderlijk elektrisch verstelbaar. Daarnaast zijn de latten voorzien van rubber en zijn geschikt voor pocketvering, schuimrubber, latex en polyether matrassen. Met de bediening kun je de lattenbodem eenvoudig een andere positie geven, zonder uit bed te hoeven stappen. Hierdoor kun je de lattenbodem bijvoorbeeld kantelen om gemakkelijk uit bed te stappen. Deze lattenbodem is een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en elektrisch verstelbare bedbodem.

MOTOR boxspring

5/5

De MOTOR boxspring Universeel Dual motor Elektrisch is een perfecte oplossing voor het creëren van een luxe slaapomgeving. Met deze elektrisch aangedreven boxspring kun je genieten van een perfect slaapcomfort. De twee motoren zorgen voor een ongeëvenaard comfort, waardoor je kunt genieten van een goede nachtrust. De Universeel Dual motor Elektrisch is eenvoudig te monteren en kan worden gebruikt voor matrassen met een dikte van maximaal 30 centimeter. De MOTOR boxspring heeft een uniek dempingssysteem, waardoor je kunt genieten van een perfect slaapcomfort. Het heeft een speciale afstand van 58,1 centimeter tussen de twee inkepingen voor het in klikken van de motor op het onderstel. Dit speciale dempingssysteem helpt bij het verminderen van drukpunten en verhoogt de levensduur van de boxspring. Daarnaast is de MOTOR boxspring Universeel Dual motor Elektrisch voorzien van een speciaal verstelbaar hoofdeinde, waardoor je het bed precies naar je eigen wens kunt instellen.

Novio Lattenbodem

5/5

De Novio Lattenbodem 80x200 biedt een unieke combinatie van comfort en eenvoud. Het frame is voorzien van 28 latten die naar wens afzonderlijk verstelbaar zijn en de kappen zijn gemaakt van duurzaam kunststof. De latten zijn ook gelaagd en voorzien van rubber om extra comfort te bieden. Met deze lattenbodem kunt u gemakkelijk uw matras vervangen door een pocketvering, schuimrubber, latex of polyether matras. De Novio Lattenbodem 80x200 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en eenvoudig te gebruiken bedbodem. Dankzij de elektrische verstelling kunt u de lattenbodem aanpassen aan uw comfortniveau, zonder dat u uit bed hoeft te stappen. Met behulp van dit product kunt u een comfortabele houding aannemen om zo de beste slaap te krijgen.

Losse MOTOR boxspring

5/5

De Losse MOTOR boxspring Universeel Dual motor Elektrisch is een perfecte manier om comfort en flexibiliteit te combineren. Met twee afzonderlijke motoren, kunt u de rugleuning en voetenbank individueel aanpassen naar uw behoeften. De universele motorboxspring is geschikt voor zowel twee- als enkelpersoonsbedden. Het heeft een capaciteit van maximaal 200 kg, waardoor het stevig en sterk genoeg is voor elke gebruiker. Bovendien heeft het een innovatief design, waardoor het in elke slaapkamer een stijlvolle toevoeging is. De installatie is eenvoudig met de bijgeleverde hardware. De losse motorboxspring is uitgerust met een sterk en duurzaam frame dat eenvoudig te monteren is. Bovendien is het ontworpen met speciale klemmen, waardoor het eenvoudig te bevestigen is aan het onderstel. De motor heeft ook een gepatenteerd kliksysteem, waardoor het gemakkelijk in het onderstel te klikken is. De hartmaat afstand van de 2 inkepingen op de motor om het in te klikken in het onderstel is 58,1cm. De Losse MOTOR boxspring Universeel Dual motor Elektrisch biedt een perfecte combinatie van comfort, flexibiliteit en stijl voor elke slaapkamer.

EasyBedden®

5/5

EasyBedden® Dual Actuator Universeel Motor voor boxspring Draadloos 2 jaar Garantie is een universele ER60-R1 draadloze dual motor voor elektrisch verstelbare boxsprings, onderstellen, lattenbodems en overige bedden. Dankzij de twee 6000 Newton motoren kan elke motor eenvoudig 130 kilo optillen. De afstandsbediening is draadloos, gebruiksklaar en inclusief batterij. De kleur van de behuizing is wit of zwart. Het product is direct uit voorraad leverbaar. Let op: de afstand tussen de twee inkepingen op de motor om het in te klikken in het onderstel bedraagt 58,1 cm. EasyBedden® biedt een standaard garantie van 2 jaar. Bovendien is dit een Nederlands product. Met deze motor kun je zowel het hoofd- als voeteinde van je bed verstellen en geniet je van ultieme comfort.

Losse Motor Boxspring.

5/5

Losse Motor Boxspring is een comfortabel bed dat een eenvoudig te monteren motor biedt. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen voor een lange levensduur. De losse motor is ontworpen met een zachte en stille beweging die de omgeving niet zal verstoren. De motor is gemakkelijk in hoogte te verstellen en biedt een comfortabele hoogte voor het lezen, tv kijken, werken en slapen. Het bed is ook voorzien van een afstandbediening waarmee je de motor kunt bedienen vanuit het comfort van je bed. Het bed heeft ook een uniek ontwerp dat perfect past in elke slaapkamer. Het is stijlvol en modern en het heeft een klassieke uitstraling. Het bed is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen, zodat je het bed kunt aanpassen aan je eigen smaak. De Losse Motor Boxspring biedt een comfortabel en aangenaam slapen. Met de stille motor kun je gemakkelijk je bed verhogen of verlagen en het is ook eenvoudig te demonteren. De kwaliteit van het bed is gegarandeerd en het zal jarenlang meegaan. Je zult zeker genieten van deze motorboxspring en de voordelen die het biedt.

SwissSleep Premiflex

5/5

De SwissSleep Premiflex Lattenbodem Elektrisch-70-200 is een topkwaliteit lattenbodem die perfect is voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en aangename slaapervaring. De lattenbodem heeft een hoogte van 6 cm en 28 meerlagige latten voor een optimaal comfort. De latten zijn 8 dubbel instelbaar voor een perfecte gewichtsverdeling die wordt ondersteund door een doorvlochten kunststof middenband. Bovendien kan de lattenbodem een maximum draaggewicht van 115 kg aan en heeft het 5 jaar garantie waarvan 2 jaar op de elektro motor. De specificaties en het uitzicht van het product kunnen wijzigen maar de kwaliteit blijft. De lattenbodem is enkel geschikt om in een bedkader te gebruiken. De SwissSleep Premiflex Lattenbodem Elektrisch-70-200 is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en kwalitatieve slaapervaring. Met zijn 8 dubbel instelbare latten, doorvlochten kunststof middenband, 5 jaar garantie en een maximum draaggewicht van 115 kg, is dit een uitstekende investering die voor lange tijd goed zal presteren. Bovendien is de lattenbodem snel en eenvoudig te bestellen, met een levering binnen 48 uur. De lattenbodem is uitsluitend geschikt om in een bedkader te gebruiken. Kortom, de SwissSleep Premiflex Lattenbodem Elektrisch-70-200 is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve en comfortabele lattenbodem.

Auteur

Mathilda

Mathilda

Ik ben Mathilda, een gepassioneerde elektronica-reviewer met een liefde voor technologie. Mijn levenspad werd gevormd door nieuwsgierigheid en een verlangen om anderen te informeren. Van jongs af aan was ik gefascineerd door gadgets en hun functionaliteiten. Nu deel ik mijn expertise en inzichten met de wereld via mijn reviews. Mijn woorden zijn een gids voor mensen die op zoek zijn naar de perfecte elektronica. Door mijn eerlijke en gedetailleerde beoordelingen hoop ik anderen te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Voor mij is er niets bevredigender dan anderen te helpen in de eindeloze wereld van elektronica.

elektrische lattenbodems test - Veelgestelde vragen

Waarom is er een top 10 elektrische lattenbodems? Nou omdat we mensen willen helpen om de beste elektrische lattenbodem voor hun te vinden. Wat is de beste elektrische lattenbodem? Dit zal voor iedereen anders zijn. Daarom hebben we een top 10, zodat er voor iedereen wel wat tussen zit.

Voor jezelf is het handig om een lijstje te maken van eisen die je hebt. Die kun je dan gebruiken om te kijken of er iets voor je tussen zit. Zo weet je direct of de elektrische lattenbodem voor je geschikt is en hoef je hier niet uren naar te zoeken.

De top 10 elektrische lattenbodems wordt zeker wel eens veranderd. Er zijn namelijk constant ontwikkelingen binnen de elektrische lattenbodems categorie. We willen er altijd voor zorgen dat alleen de beste elektrische lattenbodems in de top 10 staan. Daarom passen we de top 10 regelmatig aan. 

Als er nu dus niets voor je tussen zit, kan dit binnenkort wel het geval zijn. Het is altijd handig om over een tijdje weer te kijken welke opties er zijn. Zo zorg je ervoor dat je een duidelijk beeld hebt van alle elektrische lattenbodems.

Als je op Makkelijkelectronica.nl rond gaat kijken, zie je dat we enkele ervaringen op de site hebben staan. Deze elektrische lattenbodem ervaringen zijn van mensen die al eens een elektrische lattenbodem gekocht hebben en hem getest hebben. 

Hier maken ze dan een ervaring over, zodat jij weet of het een goede elektrische lattenbodem is. Dit helpt ons weer om de top 10 op de juiste manier op te stellen. Zo voorkomen we dat er eventueel elektrische lattenbodems tussen zitten die eigenlijk in de praktijk toch niet zo goed zijn als gedacht.

Na vele elektrische lattenbodems te hebben vergeleken met elkaar is voor ons de best geteste elektrische lattenbodem deze: TotaalBED . 

Deze TotaalBED is de best geteste elektrische lattenbodem uit onze vergelijking. Maar de gehele top 10 bestaat uit goede elektrische lattenbodems. Om een goede keuze te maken voor jezelf is het vooral belangrijk om te bepalen welke producteigenschappen jij belangrijk vindt. Heb je dit voor jezelf helder, dan vind je zelf een geschikte elektrische lattenbodem voor jezelf uit onze top 10 van de beste elektrische lattenbodems.

elektrische lattenbodem vergelijking - Laatste woorden

We hebben nog enkele tips voor je op een goede elektrische lattenbodem te vinden. De beste tip is door zelf op onderzoek uit te gaan en de specificaties te lezen. Aan de hand daarvan kun je bepalen of een elektrische lattenbodem bij je past of niet. 

De top 10 elektrische lattenbodems is een ideaal referentie punt, maar het is niet de bedoeling dat je hier doelloos in mee gaat. Zorg er juist voor dat de top 10 je helpt en je hier goed gebruik van kunt maken.

Conclusie best geteste elektrische lattenbodems

Conclusie: We hopen dat de blog ervoor gezorgd heeft dat jullie precies weten waar jullie op moeten letten als jullie op zoek zijn naar een nieuwe elektrische lattenbodem. Het is zo'n behoorlijke investering, dus jullie willen er zeker van zijn dat jullie het juiste product kiezen. Door met de bovenstaande informatie rekening te houden, zullen jullie in staat zijn om een goede keuze te maken die volledig aan jullie behoeften voldoet. Als jullie nog twijfels hebben, dan kunnen jullie altijd contact met ons opnemen. We hopen ook dat jullie genieten van de voordelen van een nieuwe elektrische lattenbodem. Met de juiste verstelbare opties kunnen jullie comfortabeler en gemakkelijker slapen. Daarnaast biedt het jullie ook de mogelijkheid om het bed op een nieuw lekker warm niveau te stellen. Met een elektrische lattenbodem hebben jullie de vrijheid om het bed aan te passen met één druk op de knop. Waar jullie ook zijn en wat jullie ook doen, op een elektrische lattenbodem kunnen jullie heerlijk en comfortabel slapen.

 

Gepubliceerd op: 2 jan. 2024