1. Huismeubilair en Apparaten
  2. laserprinter

De top 10 beste laserprinters van 2024

Laatst bijgewerkt:

Kies je bijna een laserprinter en wil je weten welke de beste keuze voor jou is? Kijk dan niet verder. Hier is een lijst met de beste laserprinters van dit moment. We hebben de beste laserprinters van de markt geselecteerd op basis van hun prijs, kwaliteit, duurzaamheid en prestaties. Elke printer is ontworpen om je te helpen bij het maken van de beste keuze, afhankelijk van je budget en de eisen waaraan de printer moet voldoen. Laat je informeren over de verschillende mogelijkheden en ontdek de top 10 producten.

Wat is een goede laserprinter?

Een goede laserprinter kan voor iedereen anders zijn. De ene persoon heeft andere voorkeuren dan een andere persoon. Dit is precies de reden waarom we voor een top 10 zijn gegaan en niet voor een top 3. Een top 3 heeft namelijk te weinig variatie, omdat niet iedereen hier een goede laserprinter uit kan halen voor zichzelf.

We doen dan ook altijd hard ons best om voor iedereen de beste laserprinters in onze top 10 laserprinters te hebben staan. Zo kun je zelf nog wat onderzoek doen naar de mogelijkheden en aan de hand daarvan kun je een laserprinters kopen. De top 10 is een richtlijn, dus zorg ervoor dat jezelf altijd nog wat onderzoek doet.

Een laserprinters vergelijking opgesteld door experts

Een kundig oordeel vellen over de laserprinters is voor ons er belangrijk. We willen niet dat we laserprinters aanprijzen die helemaal niet goed zijn. We laserprinters vergelijken ook altijd. Voor ons is dit veel werk, dus dit doen we samen met onze kenners. Zo zorgen we ervoor dat we alles duidelijk op papier kunnen zetten.

Een oordeel vellen is niet altijd makkelijk. Daarom is het handig om zelf ook nog even te kijken naar de opties die er zijn. Zo kun je kijken wat je nodig hebt in een laserprinter en of de laserprinter die we aanbieden dit ook heeft. Zo kun je een laserprinter test doen om hierachter te komen.

Inhoudsopgave

De favorieten van MakkelijkElectronica.nl - TOP 10 laserprinters van 2024

Lees snel verder voor onze top 10 beste laserprinters. Ontdek meer over de best geteste laserprinters en maak een keuze voor jezelf welke laserprinter je wilt gaan kopen.

HP LaserJet

5/5

De HP LaserJet MFP M140we MFP Multifunctionele Printer is een zeer energiezuinige printer. Het heeft een laag stroomverbruik, waardoor de kosten voor stroomverbruik omlaag gaan. De printer heeft ook een geavanceerd toner-besparend systeem waarmee je de kosten voor toner kunt verminderen. De printer is ook voorzien van verschillende oplossingen voor mobiele afdrukken. Het is compatibel met HP ePrint, waarmee u afdrukken kunt verzenden vanaf vrijwel elk apparaat dat e-mail ondersteunt, zoals uw telefoon, laptop of tablet. De printer is ook compatibel met Apple AirPrint, waardoor je draadloos kunt printen vanaf je Apple-apparaat. Daarnaast is de printer voorzien van een ingebouwde Wi-Fi-verbinding. Dit maakt het mogelijk om vanaf meerdere apparaten tegelijk af te drukken.

HP Color LaserJet Pro

5/5
HP Color LaserJet Pro MFP M283fdw biedt u een krachtige en betrouwbare printer die uw productiviteit verbetert. Deze all-in-one kleurenlaserprinter heeft een snelle print- en kopieersnelheid van 21 pagina's per minuut en een geïntegreerde ADF die tot 50 vellen papier kan verwerken. Met de HP Smart App kunt u eenvoudig documenten en foto's vanaf uw mobiele apparaat afdrukken. De M283fdw heeft ook veel geavanceerde functionaliteiten waaronder dubbelzijdig printen, draadloos afdrukken en scannen, kopiëren, faxen en een directe USB-aansluiting. Het robuuste ontwerp maakt deze printer geschikt voor zwaar gebruik in zowel kleine als middelgrote kantoren. Met een aantal ingebouwde beveiligingsmaatregelen en een grote papierlade voor 250 vellen papier, is de M283fdw de ideale oplossing voor al uw professionele printingbehoeften.

Brother Laserprinter.

5/5

De Brother HL-1110 Laserprinter is een veelzijdig apparaat dat je het beste van twee werelden biedt. De printer is klein en stijlvol, waardoor je hem gemakkelijk op kleine bureau's, planken of andere plekken kunt plaatsen, maar het biedt ook een hoge afdruksnelheid tot 20 pagina's per minuut. Bovendien is het gemakkelijk te bedienen, waardoor je ook als je geen technisch expert bent, snel en eenvoudig de beste resultaten krijgt. De Brother HL-1110 Laserprinter heeft ook een speciaal energiebesparende modus die je helpt energie te besparen en je bedrijfskosten te verlagen. De laserprinter is voorzien van een innovatief tonerbeheersysteem dat je helpt de kosten te beheersen. Bovendien heeft de printer een dubbelzijdige afdrukfunctie die je de mogelijkheid biedt om documenten dubbelzijdig af te drukken, waardoor je papier en geld bespaart.

Brother Laserprinter.

5/5

De Brother HL-L2350DW Laserprinter is uitgerust met een draadloze verbinding waardoor je eenvoudig je documenten vanaf je mobiele apparaten direct kunt afdrukken. Daarnaast heeft deze printer een dubbelzijdige printerfunctie, waardoor je papier en inkt kunt besparen. Hiermee kun je twee kanten van een pagina in één keer afdrukken. Met de Brother iPrint & Scan app kun je afdrukken en scannen vanaf verschillende apparaten. De Brother HL-L2350DW Laserprinter is een betrouwbare printer die je helpt om tijd en geld te besparen. Het energiezuinige ontwerp maakt gebruik van minder energie en de afdrukkosten zijn aanzienlijk lager dan bij andere modellen. De printer is ook voorzien van een speciale tonerlow-modus waarmee je de inkt kunt besparen. De Brother HL-L2350DW Laserprinter is een ideale keuze voor thuis of een klein kantoor en geeft je de flexibiliteit die je nodig hebt om productief te werken.

Brother All-in-One Laserprinter.

5/5

Met de Brother DCP-1610W draadloze all-in-one laserprinter kun je gemakkelijk afdrukken, kopiëren en scannen, waar en wanneer je maar wilt. De printer is voorzien van een draadloze verbinding via WiFi, waardoor je zonder extra kabels kunt afdrukken vanaf je computer of mobiel apparaat. De printer heeft een snelheid van 20 pagina's per minuut en een kant-en-klaar resultaat met een resolutie van 2400 x 600 dpi. Voor een betere afdrukkwaliteit kun je gebruik maken van de geïntegreerde tonercartridge. Deze is voorzien van Brother's innovatieve technologie die helpt om kosten te besparen en het afdrukproces te verfijnen. De grote capaciteit van 250 vel papier maakt het ook mogelijk om verschillende documenten tegelijk te printen. Met de Brother DCP-1610W kun je gemakkelijk en snel afdrukken, kopiëren en scannen. Je kunt ervan uitgaan dat de printer altijd een professioneel kant-en-klaar resultaat zal opleveren, ongeacht waar je bent.

Brother Multifunctionele Printer

5/5

De Brother Mfc-L2710Dw Multifunctionele Printer Z/W Laser Legal biedt een veelzijdige verzameling functionaliteiten. Deze printer maakt het mogelijk om documenten af te drukken in een resolutie van maximaal 2.400 x 600 dpi, waarmee je kunt genieten van professioneel ogende afdrukken. Deze printer is uitgerust met een automatische documentinvoer die tot 50 vel papier kan aan. Het is ook mogelijk om dubbelzijdig af te drukken, waardoor het papierverbruik verminderd wordt. De Brother Mfc-L2710Dw Multifunctionele Printer Z/W Laser Legal is ook uitgerust met draadloze verbindingen. Met deze functie kun je documenten direct printen vanaf je laptop, smartphone of tablet, waardoor je geen kabels meer nodig hebt. Het is ook mogelijk om documenten vanaf een USB-flashdrive te printen. De Brother Mfc-L2710Dw Multifunctionele Printer Z/W Laser Legal is ontworpen voor drukke huishoudens en kleine kantoren. Met deze veelzijdige printer met eenvoudige installatie kun je gemakkelijk professionele afdrukken maken. Deze krachtige printer is geschikt voor verschillende mediaformaten, waaronder A4, A5, B5, C5 en LTR, en heeft een maximale doorsnede van 216 x 356 mm.

Brother Laserprinter.

5/5

De Brother HL-L2310D Laserprinter is perfect voor drukke thuiskantoren of kleine kantoren. Met een snelheid van 30 pagina's per minuut is deze laserprinter een waardevolle aanvulling voor drukke werkomgevingen. U kunt deze printer gemakkelijk bedienen met de intuïtieve bedieningspanelen en het grote LCD-scherm. De HL-L2310D heeft een hoge kwaliteit en printprestaties. Hij is voorzien van een geavanceerde tonercartridge die uw documenten en foto's scherp en kleurrijk afdrukt. Met de Brother HL-L2310D Laserprinter kunt u ook dubbelzijdig afdrukken, waardoor het papierverbruik wordt verminderd. Het is mogelijk om papier tot 220 gram te gebruiken, waardoor er meer flexibiliteit is voor het afdrukken van zwaardere documenten. Met de automatische toner cartridges kunt u de printer gemakkelijk bijvullen. De printer is ook energiezuinig, waardoor hij minder stroom verbruikt. Bovendien is de printer uitgerust met een beveiligingsfunctie, waardoor uw documenten beveiligd zijn als u ze afdrukt.

HP Color Laser

5/5

Met de HP Color Laser 179fnw printer kun je op een snelle en efficiente manier printen, kopiëren, scannen en faxen. Dankzij het gebruiksvriendelijke touchscreen heb je direct toegang tot al je documenten en kun je direct aan de slag. De printer is ideaal voor kleine bedrijven en thuiskantoren en biedt een hoge kwaliteit, duurzame afdrukken. Deze laserprinter heeft een snelle printkracht van maximaal 22 pagina's per minuut, zowel in zwart-wit als in kleur. Het is ook mogelijk om draadloos te printen met de wifi-functie en de HP Smart-app. Daarnaast biedt de printer ook dubbelzijdige prints, zodat je papier kunt besparen en je afdrukken een professionele uitstraling krijgen. De HP Color Laser MFP 179fnw is een multifunctionele printer waarmee je gemakkelijk documenten kunt scannen, kopiëren en faxen. De scanner heeft een optische scanresolutie van 1200 x 1200 dpi, waardoor de scanner de kleinste details kan opnemen. Met de faxfunctie kun je gemakkelijk documenten verzenden en ontvangen, waardoor je efficiënt kunt werken.

Brother All-in-One Laserprinter.

5/5

De Brother DCP-L2530DW all-in-one laserprinter is een echte aanrader voor iedereen die veel van zijn printer verwacht. Het compacte design maakt deze printer zeer geschikt voor kleine ruimtes. Met een printsnelheid van 30 pagina's per minuut, is deze printer perfect voor het afdrukken van grote hoeveelheden documenten. Bovendien heeft de printer een dubbelzijdig afdrukfunctie, waardoor er dubbelzijdig wordt afgedrukt. Dit bespaart je tijd en papier. Daarnaast beschikt de Brother DCP-L2530DW over een draadloze netwerkverbinding, waarmee je eenvoudig verbinding maakt met andere computers. Je kunt zelfs vanaf je laptop, smartphone of tablet printen. Hiermee wordt printen nog makkelijker. Bovendien heeft de printer een papierlade met een capaciteit van 250 vel, waarmee je ook lange printopdrachten probleemloos kunt uitvoeren. Met de Brother DCP-L2530DW heb je een krachtige all-in-one printer die perfect geschikt is voor kleine bedrijven en thuisgebruik.

Brother Laserprinter.

5/5

De Brother DCP-L2510D Laserprinter biedt een flexibele oplossing voor al uw print-, scan en kopiebehoeften. Vanwege het compacte formaat neemt deze printer weinig ruimte in en is daarom ideaal voor thuiskantoren of kleine kantooromgevingen. Deze printer biedt een snelle bedrijfsproductiviteit met een printsnelheid van maximaal 30 pagina's per minuut. Automatisch dubbelzijdig afdrukken is ook mogelijk waardoor uw papierverbruik wordt verlaagd. De Brother DCP-L2510D is een veelzijdige, kosteneffectieve printer met een hoge prestaties. De printer is eenvoudig te bedienen met de duidelijke bedieningselementen en de 2,7 inch LCD-kleurenscherm. Met de optionele high-yield tonercartridges print je tot wel 2400 pagina's en is er dus geen gedoe met herhaaldelijk vervangen van toner. De Brother DCP-L2510D is ook voorzien van een stille modus, waardoor uw drukwerk stil en geruisloos afgedrukt wordt. Kortom, de Brother DCP-L2510D is de perfecte printer voor zowel thuis- als kantoorgebruik.

Auteur

Mathilda

Mathilda

Ik ben Mathilda, een gepassioneerde elektronica-reviewer met een liefde voor technologie. Mijn levenspad werd gevormd door nieuwsgierigheid en een verlangen om anderen te informeren. Van jongs af aan was ik gefascineerd door gadgets en hun functionaliteiten. Nu deel ik mijn expertise en inzichten met de wereld via mijn reviews. Mijn woorden zijn een gids voor mensen die op zoek zijn naar de perfecte elektronica. Door mijn eerlijke en gedetailleerde beoordelingen hoop ik anderen te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Voor mij is er niets bevredigender dan anderen te helpen in de eindeloze wereld van elektronica.

laserprinters test - Veelgestelde vragen

Waarom is er een top 10 laserprinters? Nou omdat we mensen willen helpen om de beste laserprinter voor hun te vinden. Wat is de beste laserprinter? Dit zal voor iedereen anders zijn. Daarom hebben we een top 10, zodat er voor iedereen wel wat tussen zit.

Voor jezelf is het handig om een lijstje te maken van eisen die je hebt. Die kun je dan gebruiken om te kijken of er iets voor je tussen zit. Zo weet je direct of de laserprinter voor je geschikt is en hoef je hier niet uren naar te zoeken.

De top 10 laserprinters wordt zeker wel eens veranderd. Er zijn namelijk constant ontwikkelingen binnen de laserprinters categorie. We willen er altijd voor zorgen dat alleen de beste laserprinters in de top 10 staan. Daarom passen we de top 10 regelmatig aan. 

Als er nu dus niets voor je tussen zit, kan dit binnenkort wel het geval zijn. Het is altijd handig om over een tijdje weer te kijken welke opties er zijn. Zo zorg je ervoor dat je een duidelijk beeld hebt van alle laserprinters.

Als je op Makkelijkelectronica.nl rond gaat kijken, zie je dat we enkele ervaringen op de site hebben staan. Deze laserprinter ervaringen zijn van mensen die al eens een laserprinter gekocht hebben en hem getest hebben. 

Hier maken ze dan een ervaring over, zodat jij weet of het een goede laserprinter is. Dit helpt ons weer om de top 10 op de juiste manier op te stellen. Zo voorkomen we dat er eventueel laserprinters tussen zitten die eigenlijk in de praktijk toch niet zo goed zijn als gedacht.

Na vele laserprinters te hebben vergeleken met elkaar is voor ons de best geteste laserprinter deze: HP LaserJet . 

Deze HP LaserJet is de best geteste laserprinter uit onze vergelijking. Maar de gehele top 10 bestaat uit goede laserprinters. Om een goede keuze te maken voor jezelf is het vooral belangrijk om te bepalen welke producteigenschappen jij belangrijk vindt. Heb je dit voor jezelf helder, dan vind je zelf een geschikte laserprinter voor jezelf uit onze top 10 van de beste laserprinters.

laserprinter vergelijking - Laatste woorden

We hebben nog enkele tips voor je op een goede laserprinter te vinden. De beste tip is door zelf op onderzoek uit te gaan en de specificaties te lezen. Aan de hand daarvan kun je bepalen of een laserprinter bij je past of niet. 

De top 10 laserprinters is een ideaal referentie punt, maar het is niet de bedoeling dat je hier doelloos in mee gaat. Zorg er juist voor dat de top 10 je helpt en je hier goed gebruik van kunt maken.

Conclusie best geteste laserprinters

Uiteindelijk hopen we dat je beter op de hoogte bent geraakt van de opties die je hebt met laserprinters. Door deze blog heb je kunnen zien dat er verschillende opties voor laserprinters zijn, van goedkope printers tot dure modellen. Je moet je specifieke behoeften afwegen tegen de opties en kijken welke laserprinter het beste bij je past. We zijn ervan overtuigd dat met de informatie uit deze blog, je de beste laserprinter voor jouw behoeften kunt vinden. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

Gepubliceerd op: 2 jan. 2024